Hirdetés

Destiny 2 - ezt tudják az új alosztályok

|

Az első rész mindhárom karakterosztálya egy új alosztállyal bővül a Destiny 2-ben, amiket már most meg is leshetünk egy-egy videón.

Hirdetés

Ugyan egy ideje már a hivatalos bejelentésen is túl vagyunk, igazán csak tegnap mutatkozott be a Destiny 2 az első adag játékmenettel és néhány fontos infóval. A Bungie és az Activision nem csak a saját csatornáikon keresztül mutatják be a folytatást.

Hirdetés

A készítők a videósoknak is csurgattak egy kevés infót, hogy a rajongóik kedvenceiktől értesülhessenek róla, milyen újdonságok várnak ránk szeptemberben. Így például Arekkz is bemutatta a három karakterosztályhoz érkező új specializációkat, a Dawnblade Warlockot, a Striker Titant és a Gunslinger Huntert. Mindhármuk esetében mutat egy kis Destiny 2 játékmenetet, ahogy az új subclassok képességfájára is vethetünk egy pillantást.

Ti már eldöntöttétek, milyen karaktert indítotok (először) a Destiny 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)