Hirdetés

Destiny 2 - még az E3 előtt kiderül, mit tartogat a játék következő fejezete

|

A fejlesztők végre elárulták, hogy pontosan mikor fogják leleplezni az Activisiontől való elválás utáni terveket.

Hirdetés

A Bungie korábbi kijelentése alapján úgy tűnik, hogy fontos változások előtt áll a Destiny 2, viszont a srácok egyelőre nagy titokban tartják a részleteket. Szerencsére ez hamarosan megváltozik, mivel kiderült, mikor terveznek beszámolni nekünk az érkező újdonságokról.

Hirdetés

A csapat egy Twitter-bejegyzésben erősítette meg, hogy június 6-án, magyar idő szerint este 19 órakor fogja bemutatni a nagyérdeműnek a Destiny 2 következő fejezetét, szóval még az E3-as információdömping előtt kiderül, mit tartogat a játék jövője. A később érkező tartalmak már nem az Activision felügyelete alatt készültek, így kíváncsian várjuk, milyen változások mennek végbe, hogyan lesz jobb az élmény.

Ti játszotok még a Destiny 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)