Hirdetés

Destiny 2: Warmind - hordamódot és más nyalánkságokat hoz az új DLC

|

A Mars sarki jege alól egy új fenyegetés kúszik elő.

Hirdetés

Ma este egy livestream keretein belül mutatta meg a Bungie a Destiny 2 legújabb bővítményét. A Warmind DLC nem titkoltan azzal a céllal is készül, hogy visszacsábítsa az elszállingózó játékosokat. Egyelőre nem igazán lehet tudni, hogy képes lesz-e erre. 

Hirdetés

Az új kiegészítő sztorijának központjában a Rasputin nevezetű mesterséges intelligencia áll, aki hosszas pihenéséből felébredve sikeresen megrepesztette a Mars sarkvidéki jégpáncélját, ezzel pedig egy rakás fagyasztott hive rosszfiút szabadított rá a vörös bolygóra. Ezekkel a rondaságokkal akadunk majd össze a Marson megnyíló új területen kószálva. A Warmind DLC legérdekesebb újítása mindenképpen az Escalation Protocol néven futó hordamód lesz, ami tulajdonképpen egy új public event a Marson. 

Ebben az eseményben az idő lejárta előtt kell majd ellenfelek hullámait visszavernünk, miközben különféle apróbb feladatok is megoldásra várnak, a menetek végén pedig mindig egy boss tanyázik. Semmi bonyolultra nem kell persze gondolni, akiknek már a kisujjában van a raid, az itt is könnyen boldogulni fog. A harmadik és az ötödik hullám után már jutalmat kapunk, de az igazán jó cuccok csak a hetedik hullám teljesítése után kaparinthatóak meg, itt viszont már egy egyedi boss is vár minket. Összesen ötféle ilyen főellenfél keseríti majd meg az életünket az Escalation Protocolban, őket heti rendszerességgel cserélgeti a játék. 

Gyúrnak egy keveset a Crucible-ön is, a PvP privát meccsekkel és ranked rendszerrel bővül. Utóbbiban a legügyesebbek igazán kecsegtető jutalmakra számíthatnak. Mindezeken felül érkezik egy új Raid Lair, bővül a Strike-ok felhozatala, és természetesen sztorit is kanyarítottak a DLC köré, amiben egy Ana Bray nevű szereplőt ismerhetünk meg közelebbről. Róla szól az alábbi videó is.

A fentieken túl olyan apróbb változtatások is érkeznek, mint az emote tárcsa, amivel sokkal könnyebben hívhatjuk majd elő kedvenc mozdulatainkat. Kérdés persze, hogy erre van-e a legjobban szüksége most a Destiny 2-nek. A Warmind DLC május 8-án élesedik egyszerre a játék mindhárom platformján, vagyis PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)