Hirdetés

Destiny 2 - tudjuk, mikor jön az új DLC, és hogy milyen tartalom várható idén

|

A játék közösségi menedzsere osztott meg néhány fontos infót a rajongókkal.

Hirdetés

Bár egyre többen pletykálják, hogy a Bungie-nál már igazából a Destiny 3-on dolgoznak, azért érkezik a tartalom a második részhez, még ha nem is kifejezetten gyorsan.

Hirdetés

A második, Warmind névre keresztelt DLC május 8-án érkezik, de DeeJ elárulta, hogy április 24-én egy livestream keretében kapunk hozzá egy trailert is. Ezzel együtt befut az 1.2.0-s update, ami nagyobb vaultot, új heroic strike módosítókat, privát meccseket, PvP rangsort, Exotic fegyverekhez kapcsolódó Masterwork módosításokat, és egyéb extrákat is tartogat. Jó hír, hogy az új pályákon végre azok is játszhatnak, akik nem veszik meg a DLC-t.

A srácok rájöttek arra is, hogy a fix statos fegyvereknek nyilván nagyon örültek a játékosok, csakhogy így kiveszett az egészből a grind, mert mindenki hamar kirántja, amire szüksége van, így aztán szeptembertől ezt visszacsempészik, hogy legyen miért játszani. És hogy addig milyen tartalom érkezik? Hát a nyáron például bekerül a klán chat, amit a jelek szerint hihetetlenül bonyolult implementálni egy Battle.net játéknál, mert majdnem egy év kell hozzá a srácoknak. De lehet, hogy már tényleg csak 3 ember dolgozik a játékon egy sötét pincében, és a többiek már a folytatást kalapálják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)