Hirdetés

Destiny 2 - 6 másodperc alatt verték le az új raid bosst

|

Még 2 hét sem telt el a Warmind DLC megjelenése óta, a játékosok máris olyan rekordokat állítanak be, amiket nehéz lesz megdönteni.

Hirdetés

A Destiny 2 Warmind DLC-je megint hozott egy kis életet a játékba, sokan vissza is mentek, hogy kipróbálják az új kihívásokat, köztük a raid lairt, ami egy kifejezetten összetett bossal várta a játékosokat.

Hirdetés

Aztán ahogy a rajongók kitanulták a stratégiákat, úgy gyorsult fel egyre jobban a raid teljesítési ideje. Az első csapatnak még 6 óra kellett ahhoz, hogy kitakarítsa a Spire of Starst, de néhány napja már 16 perc is elég volt, sőt, volt aki fegyverek nélkül verte agyon a bosst. Aztán jött Gladd és csapata, akik toltak egy ilyet:

A létező összes dolgok összestackelték a maximális DPS érdekében, így gyakorlatilag azelőtt elolvadt a boss, hogy megmozdulhatott volna.

Nektek sikerült már lenyomni Val Ca'uort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)