Hirdetés

Destiny 2 - egy PC-s játékos véletlenül megszerzett egy PS4-exkluzív fegyvert

|

Nem lennénk ott azon a megbeszélésen, ahol a Bungie srácainak el kell magyarázniuk a helyzetet a Sonynak.

Hirdetés

A Destiny 2 Wavesplitter nevű flintája egy meglehetősen menő, ütős, és nem mellesleg PS4-exkluzív gyilkológép. Az utóbbi miatt volt nagyon izgatott, és nagyon zavarodott a Cloud_Fish nevű játékos, amikor egyszer csak kiesett neki a fegyver.

Hirdetés

A 2.2.1-es frissítés óta a Xurnál vásárolható Fated Engramekból már exotic cuccok is eshetnek. A Bungie valószínűleg elfejtette kivenni a Wavesplittert a loot táblából, így egy rövid ideig bárki megszerezhette a fegyvert PC-n és Xbox One-on is. A hibát javították, és aki eddig megszerezte a Wavesplittert, attól már nem kobozták el, viszont használni nem lehet a fegyvert PC-n és Xbox One-on addig, amíg az elérhetővé nem válik hivatalosan is. Ez szeptemberben lesz majd esedékes.

Nyilván sokan vannak, akik örülnének annak, ha ez a hiba megoldatlanul maradt volna, de itt komoly szerződésben foglalt kötelességei vannak a Bungie-nak, akik így is komoly beszélgetésre számíthatnak majd a Sony képviselőivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)