Hirdetés

Destiny 2 - most bárki azonnal megszerezheti a PvP részleget tönkretevő puskát

|

Érdekes megoldást választottak annak kompenzálására a Destiny 2 fejlesztői, hogy a játék egyik fegyvere arcletépően erősre sikeredett.

Hirdetés

Nemrég mi is írtunk róla, hogy az Destiny 2 első DLC-je nem csak számos újdonságot hozott, hanem többek között egy olyan fegyvert is, ami szinte játszhatatlanná tette a PvP szekciót. Most viszont bárki könnyedén megszerezheti a szóban forgó flintát, vagyis a Prometheus Lenst.

Hirdetés

Minden pénteken ellátogat a játékban egy titokzatos árus, Xur, aki hetente új kínálattal jelentkezik, exotic tárgyakat lehet venni nála. Ezen a héten is megérkezett, és a nála választható négy exotic jóság közül az egyik bizony pont a Prometheus Lens lett. Bizony, most ti is elképesztően egyszerűen megszerezhetitek ezt a halálos fegyvert. Egyértelmű, hogy a hétvégi Trials meccseken is mindenki ezt fogja használni, úgyhogy nem árthat betárazni. 

Elméletileg december 12-én fog egyébként helyreállni a rend, ekkor jön ugyanis az a frissítés, ami javítja a bugos Prometheus Lenst. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)