Hirdetés

Destiny 2 - a Bungie élőben mutatja be a játék jövőjét

|

A Bungie egy hivatalos Year 2 livestream keretében fogja bemutatni, hogy mivel igyekeznek majd érdekesebbé tenni a Destiny 2 második évét.

Hirdetés

Hamarosan kezdődik az E3, de a Bungie még a rendezvény első napja előtt fog tartani egy livestreamet, ami a Destiny 2 rajongóinak mindenképpen érdemes lesz követnie.

Hirdetés

A Year 2 livestream magyar idő szerint június 5-én, este 6 órakor kezdődik, a játék vezető rendezője szerint pedig rengeteg kérdést fognak megválaszolni a Destiny 2 közösségének. Emellett bemutatják majd az elkövetkező hónapok terveit is, egy új játékmód is bemutatkozik:

"Egy teljesen újfajta játékstílust fog bevezetni az FPS műfajba, valamint a megosztott világú lövöldék műfajába is, amit a Destiny teremtett meg. Egy nagyon izgalmas fejlesztés, amiről úgy gondoljuk, hogy meg fogja mozgatni a közösség fantáziáját, amikor ősszel bemutatkozik."

Ezek elég komoly ígéretek, úgyhogy kíváncsian várjuk a livestreamet, amit egyébként a srácok Twitch csatornáján élőben tudtok majd követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)