Hirdetés

Destiny 2 - már előtöltheted a bétát, ha van kulcsod

|

A jövő héten indul a Destiny 2 konzolos bétája, akinek pedig van a zárt időszakhoz is hozzáférést nyújtó kulcsa, az már most letöltheti a szükséges fájlokat.

Hirdetés

A Destiny 2 PC-s bétájáról csupán annyit tudunk, hogy valamikor augusztus végén rajtol, de a konzolos játékosok már a jövő héten belenézhetnek a Bungie új játékába. Erre már el is kezdtek felkészülni a készítők, így a digitális változat előrendelői, illetve a neten kisorsolásra kerülő számos bétakulcs tulajdonosa már aktiválhatja is a kódját.

Hirdetés

PlayStation 4-en indul majd el először a zárt béta, erre július 18-án, magyar idő szerint este 9 órakor, majd 24 órával később az Xboxos kulcsok beváltói is csatlakozhatnak a mókához. Július 21-én nyílttá válik a Destiny 2 konzolos bétája, ami azt jelenti, hogy mindenki más is letöltheti a klienst konzolon. A kódot aktiválók viszont ezt tegnap este óta megtehetik. A fájlok egyébként nagyjából 12,5 gigabájtot, Xboxon nagyjából 12,8 GB-t foglalnak. A béta elég tápos karaktereivel az első sztoriküldetés mellett egy strike-ot és két PvP-módot próbálhatunk ki végig, az utolsó napon, szintén magyar idő szerint este 7 órától pedig megnézhetjük azt is, hogyan néz ki a Destiny 2 új közösségi tere, a Farm.

Ti letöltitek majd a bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)