Hirdetés

Destiny 2 - Zavala kerül a középpontba az új sztori előzetesben

|

A tegnapi ütős gameplay anyagok mellé egy klasszikus trailert is kapott a Destiny 2.

Hirdetés

Tegnap este valószínűleg a legtöbben (hozzánk hasonlóan) a képernyőkön csüngve lestétek a Destiny 2 ütős új gameplay felvételeit. Ezek mellett azonban befutott egy cinematic trailer is, amely ugyancsak megéri azt a közel három percet az életetekből, amíg szépen lepörög. 

Teljesen egyértelmű, hogy a fejlesztők komolyabb hangsúlyt szeretnének a narratívára fektetni, mint azt az első rész esetében tették. Ezt erősíti meg a legújabb sztori előzetes is, ami Zavalára fókuszál. Lessétek meg gyorsan ti is!

A Destiny 2 szeptember 8-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC-s kiadás megjelenési dátum azonban még nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)