Hirdetés

Destiny - hatalmas frissítéssel készülünk a Rise of Iron megjelenésére

|

A Destiny legújabb kiegészítője, a Rise of Iron megjelenését készíti elő az nemrég megjelent patch, mely rengeteg apróságot változtat a játékon.

Hirdetés

Még néhány napot várni kell a Destiny: Rise of Iron megjelenéséig, viszont a kiegészítő gondok nélküli érkezését biztosító frissítés már tölthető a játékhoz. A rengeteg új felszerelés és a bitang jól kinéző fegyverek mellett az új feature, a privát matchmaking miatt is várjuk a Rise of Iront.

A 2.4.0-ás frissítés kijavít egynéhány hibát, változtat jó pár fegyver és páncél statisztikáján, és a Quest menüt átnevezték Progress-re. A hatalmas patch teljes leírását ezen a linken elérhetitek.

A Destiny: Rise of Iron szeptember 20-án érkezik PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)