Hirdetés

A Destiny 3 sem lesz teljesen nyílt világú

|

A Bungie egyelőre a Destiny 3 létezését sem ismerte el, de a nyílt világról szóló pletykákat már megcáfolta.

Hirdetés

Az idei év végén röppent fel az a pletyka a Destiny 3-ról, hogy a játék egy nagy nyílt világban játszódik majd. Ebben az egy térben összpontosul a PVP és a PVE rész is. Főleg utóbbi miatt lenne ez hatalmas változás a franchise történetében.

Hirdetés

Természetesen a Destiny 3 létezése sem biztos, de valamivel készül a Bungie, és ha az valóban egy folytatás lesz, akkor nagy dolgokra számítanak majd tőle a rajongók. Ez lenne az első nem az Activision szárnyai alatt készült epizód, és ez önmagában rengeteg lehetőséget megnyithat, de Luke Smith, a sorozat rendezője szerint ezek között a lehetőségek között nincs ott az egységes nyílt világ.

"A második legfontosabb tartópillér egy nagy, folyamatosan fejlődő világ lesz - csak hogy tisztázzuk, ez az egy világ nem azt jelenti, hogy egy darab helyszín lesz a Director térképek, egyáltalán nem ez a cél."

- mondta Smith. Sajnos több részletbe nem ment bele, de az eddigi formula rajongói ezt is megnyugvással fogadták. Ti mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)