Hirdetés

Ne dőljetek be a legújabb Destiny 3 szivárgásnak

|

Ilyen szintű kamu szivárgást nagyon régen nem láttunk. A bárgyúság már-már gyönyörködtet.

Hirdetés

Egy Reddit felhasználó megosztott pár képet egy elméletileg készülő Destiny 3 trailerből. Emberünk saját elmondása szerint úgy jutott hozzájuk, hogy a haverjának apja dolgozik egy trailerszerkesztő stúdiónál, ahol éppen egy Destiny 3-as anyaggal vannak elfoglalva. Az "apukám a Nintendónál dolgozik" legszebb variációja ez.

Hirdetés

Valószínű, hogy nem 11 perces anyaggal készül majd a Bungie. Az első két kép egy felesleges és nyilván nem létező AR feature-t szeretne bemutatni, mellyel a mobilunkon át nézegethetjük a fegyvereinket. Csodálatosan haszontalan. A lényeg azonban a harmadik képen van.

A UI katasztrofálisan néz ki. Nincs dizájner, aki ezt magára vállalná, de a 257-es Defence stat is gyönyörű, tekintettel arra, hogy ez a statisztika a Destiny első része óta nem létezik, illetve, hogy a Defence valójában Defense. Az igazi szépsége az egésznek viszont az, hogy a háttérben feszítő Guardian valójában csak egy megszerkesztett screenshot a Terminátorból.

A Bungie kijelentette, hogy most teljes erővel a Destiny 2-re fókuszálnak, így minimum egy (de leginkább kettő) évig valószínűleg nem fogunk hallani a Destiny 3-ról. Addig bármit is láttok a folytatásból, nyugodtan feltételezzétek, hogy az valójában egy megphotoshoppolt terminátor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)