Hirdetés

Destiny - a Halo-nál sokkal jobb lesz a coop

|

A Bungie vezető fejlesztője arról beszélt, hogy a coop módban a játékosok is részesei lehetnek az átvezetőknek és a játék történetének.

Hirdetés

A Bungie hangsúlyozza, hogy a co-op részeknél a csappattagjainkat nem vonják ki az átvezetők alatt, mint a Halo-ban. Mindenki főszereplő lesz. És természetesen lesznek döntések, amelyekre kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek.

A Destiny online FPS vezető fejlesztője, Joe Staten az alábbiakat nyilatkozta coop-ról: "Ahogy hősies történetedet alakítod, karaktered legendája továbbél az átvezetőkben is. Mint ahogy saját történeted hőse is vagy, úgy az átvezetők hőse is leszel."

Szóval nem az lesz, mint a Halo-ban (amennyiben coop-ban játszunk), hogy meg sem jelenik a játékos az átvezetőkben. A Destiny sokkal fejlettebb lesz a kompetitív többjátékos mód műfajában, és a játékosok is jobban kötődnek majd érzelmileg a történethez.

A játékosok választhatnak karaktert, és ez ki fog hatni a történetre is. Még az is fontos, hogy nőként vagy férfiként veszünk részt a játékban, ez soha nem volt választható a Halo-szériában, itt viszont jelentősége van. Minden fontosabb cselekedetünk és döntésünk hatással lesz a történet átvezetőire, sokkal jobban beleélhetjük magunkat abba a világba, amelyet a Bungie teremtett nekünk.

Egy rendkívül ambiciózus és nagyszabású játéknak ígérkezik, a Destiny előzetes véleményünk szerint talán a legnagyobb MMOFPS lesz; kár, hogy idén még nem játszhatunk vele, a Destiny megjelenése 2014-nél előbb elképzelhetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)