Hirdetés

Destiny - megjött az Age of Triumph trailere

|

Hamarosan elkezdődik a Destiny utolsó nagyobb játékbeli eseménye, ahol az elmúlt évek kalandjait élhetjük majd újra.

Hirdetés

Ugyan a Bungie nem fogja lelőni a Destiny szervereit, azt kár is lenne tagadni, hogy ez lesz az utolsó komolyabb tartalmi frissítése az első résznek. A fejlesztők már a Destiny 2-re készülnek, de nekünk még lesz dolgunk a folytatás előtt.

Az Age of Triumph rengeteg extrával dobja fel a játékot, és könnyíti meg számunkra a várakozást. Új fegyverek, páncélok, régi ellenfelek, és rengeteg küldetés és kihívás vár bennünket a csomagban.

A Bungie tartott tegnap egy közel egy órás élő adást, amiben bemutatták az Age of Triumph legfontosabb újdonságait. Ezt is visszanézhetitek, ha rákattintotok a lejátszás gombra.

A Destiny: Age of Triumph teljes frissítési leírása a tartalommal együtt érkezik majd március 28-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)