Hirdetés

Destiny - valaki egyedül darálta be a legnehezebb bosst

|

Nem ez az első alkalom, hogy egy játékos egyedül öl meg egy egész csapatra tervezett ellenfelet, de eddig talán egy sem volt olyan nehéz, mint Aksis.

Hirdetés

A Destiny továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend, a Rise of Iron megjelenése óta pedig a szokásosnál is többi időt töltenek a játékosok a szervereken, hogy összegyűjtsék a legjobb cuccokat.

A ScaRdrow nevű játékos mindenféle külső segítség nélkül ölte meg Aksist. A harc teljesítésénél a legapróbb hiba is végzetes lehet, hiszen mindig tökéletesen kell helyezkedni, és ha adott időintervallum alatt nem viszünk be elegendő sebzést, akkor automatikusan meg is öli a teljes csapatot. ScaRdrow egy hihetetlenül tápos Warlockkal abszolválta a feladatot.

Azóta egyébként már nemcsak ő, hanem a speedrunjairól és solo killjeiről elhíresült The Legend Himself is kivégezte Aksist.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)