Hirdetés

Destiny - így működik a társalkalmazás

|

Úgy látszik, mostanság nem jöhet ki nagy költségvetésű játék tabletekre és telefonokra gyártott kiegészítő nélkül.

Hirdetés

Jómagam kicsit értetlenül állok azelőtt a jelenség előtt, hogy mostanság minden - de tényleg, gyakorlatilag MINDEN - nagy költségvetésű játék mellé kötelezően gyártanak a fejlesztők egy kifejezetten tabletekre szánt "kiegészítőszoftvert".

Ezek között akadt ugyan pár hasznosnak nevezhető, mint például az Assassin's Creed 4-hez mellékelt flottatutujgatós app, egy-két jópofa, mint a Battlefield 4 mellé kihozott program, amelyben teljes értékű parancsnokként kommandírozhattuk a csapatunkat, meg egy rakás olyan, ami ha nincs, akkor sem hiányozna senkinek.

No de visszatérve a témához, a Bungie új MMO-jának, a Destiny-nek is lesz ám kiegészítőszoftvere. Méghozzá nem is akármilyen! Segítségével olyan hasznos, tablet nélkül bizonyára ellenőrizhetetlen dolgokat láthatunk majd, mint hogy éppen hogyan áll a K/D arányunk, küldetéseink státusza, fegyvereink képességei, illetve a fel nem fedezett helyek mennyiségét is mutatja majd a társalkalmazás.

Ti mit gondoltok, szükség van ilyen kiegészítőkre egy játéknál? Használni fogjátok a Destinynél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)