Hirdetés

Destiny - bemutatkozott egy új PvP pálya

|

A Destiny bétájából sajnos sok minden kimaradt, de a Bungie ezeket dolgokat is szeretné mihamarabb megmutatni, hogy a szeptemberi megjelenéskor már régi ismerősökként köszöntsük egymást a játékkal.

Hirdetés

Vasárnap ért véget a Destiny 10 napos bétája, ahol PlayStation és Xbox platformokon is kipróbálhattuk a csodát. Voltak ugyan kisebb fennakadások, de a tesztelési időszak viszonylag problémamentesen zajlott. Az egyjátékos kampány mellett kooperatív Strike-okat és a PvP-t is kipróbálhattuk, és bár rengeteg tartalom még nem került be a játékba, a Bungie igyekszik ezeket is megmutogatni a rajongóknak.

Most a legújabb Crucible pályáról (így hívják a Destiny-ben a PvP mapokat) rántották le a leplet. A Twilight Gap névre keresztelt közepes méretű pálya a Földön kapott helyet, így a környezeti elemek mindannyiunk számára ismerősek lesznek. A Twilight Gap az összes játékmódot támogatja, szűk folyosóinak és viszonylag kis távolságainak köszönhetően különösen kedvez a közelharcban használatok fegyvereknek, mint a shotgun.

A pályát a Destiny vezető dizájnere, Lars Bakken mutatta be, aki elmondta, hogy természetesen a mesterlövészek is kiteljesedhetnek majd, nemcsak pofozkodás lesz a Twilight Gapen. A pálya legfontosabb találkozási pontjait igyekeztek egyedivé varázsolni, hogy könnyen és pontosan meghatározható legyen, hol is zajlik az akció, hol van szükség erősítésre. A bemutató mellé egy kommentár nélküli gameplay videót is kaptunk, így azt is megnézhetjük, pontosan hogy zajlik majd egy ilyen ütközet.

Nektek van már kedvenc pályátok a Destiny-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)