Hirdetés

Destiny - legyél egyedi, szerelkezz fel okosan

|

A Bungie megajándékozott minket egy új videóval a felszerelés készítésének és testreszabásának lehetőségeivel.

Hirdetés

Egy hónapja is volt már, hogy nem hallottunk a Destiny felől, erre a napokban a Bungie ismét belehúzott: kaptunk új képeket és új részleteket is, sőt még a bétáról is ejtettek pár mondatot.

A médiahadjárat pedig folytatódik, újabb videóval lettünk gazdagabbak. A mostani anyag a múlt havi Game Developers Conference kereteiben megtartott prezentációt mutatja be az avatarunk elkészítésétől kezdve a felszerelések testreszabásáig, sőt új infókat kapunk a Destiny-ben játszható karakterekről is.

A játék szeptember 9-én érkezik majd a polcokra PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra, addig is remélhetőleg még jó pár csomaggal meglep majd minket a stúdió.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)