Hirdetés

Destiny - a Transformers-stúdió is csatlakozott a Bungie-hoz

|

A Destiny franchise fejlesztéséhez még egy Activision-stúdió csatlakozik, akik segítenek majd a Bungie-nak. De vajon miben?

Hirdetés

A Destiny-hype egy kicsit alábbhagyott az utóbbi pár hónapban, de az Activision még így is elégedett lehet, mert egy új IP-hez képest meglehetősen jól teljesített a Bungie játéka.

Viszont ezzel még nem ért véget a srácok munkája, ugyanis az alapjátékon tátongó lyukak betömése mellett még hátra van az eddigi legnagyobb kiegészítő is, amit ősszel tervez kiadni a Bungie. Emellett már azt is tudjuk, hogy biztosan érkezik a Destiny 2 is, úgyhogy a srácoknak mindenképpen elkél majd a segítség.

A Call of Duty: Advanced Warfare múltgenerációs portjait, illetve különböző Transformers-játékokat fejlesztő High Moon Studios egy álláshirdetést dobott fel a netre, amiből arra tudunk következtetni, hogy ők lesznek majd azok, akik besegítenek a Bungie-nak.

"Szükségünk van egy világklasszis tehetségre, hiszen partnerségbe lépünk a Bungie-val, hogy támogassuk őket az úttörő Destiny franchise fejlesztésében" - írják a hirdetésben.

A High Moonnak van tapasztalata a AAA-fejlesztésben és most egy küldetés dizájnert keresnek, aki csatlakozik a csapathoz. Azt egyelőre nem tudni, hogy a már beharangozott kiegészítőn dolgoznak-e majd vagy már a Destiny 2-nek a munkálatait segítik, de feltehetően mindkettőbe belefolynak majd.

Ti pörgetitek még a Destinyt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)