Hirdetés

Destiny címlappal és James Bond teljes játékkal megjelent a júliusi GameStar

|

Tíz előzetes, huszonhat teszt, három videoteszt, három interjú és egy két film alapján készült teljes játék a GameStar júliusi mérlege.

Hirdetés

A letisztult, de mégis szembetűnő címlapján az erős online elemekkel felturbózott Destiny rejtélyes Utazójának gömbje fehérlik kék háttérben. FPS-ről beszélünk, talán még forradalomról is, hiszen a Bungie a Halo-szériával már bizonyított. Hogy pontosan mennyire ígéretes a stúdió új játéka, és miért érdemes rá odafigyelni, valamint kérni a videojátékok isteneit, hogy PC-s változatról szóló álmot küldjenek a fejlesztőknek, arról Daev számol be nekünk hat oldalon.

További kilenc előzetest olvashattok még a Beyond: Two Souls-tól a Final Fantasy: A Realm Rebornon (ezeket ki is próbáltuk) keresztül a Wolfenstein: The New Orderig bezárólag.

Ebben a hónapban a Neverwinter teszt sikerült a leghosszabbra nem utolsósorban a fejlesztőkkel készített interjúnak köszönhetően. Ahhoz képest, hogy eleve free2play MMO-nak készült, kellemes mennyiségű tartalmat sikerült belezsúfolni, és akkor még nem is említettük a The Foundry névre keresztelt kalandszerkesztőt. Rövidebb ideig tartó, ám annál fergetegesebb élményt kínál a Deadpool, inkább a címszereplő antihős személyiségei (igen, három is van), mint a középszerű játékmenet jóvoltából.

Mindenképpen megemlítendő még a Mortal Kombat: Komplete Edition PC-s változata, amit mind közép-, mind felső kategóriás gépeken kipróbáltunk, és egy rossz szavunk sem lehetett a portra. Nem úgy a netkódra, de az már egy másik történet...Majdnem olyan messzire nyúlik vissza a múltba, mint a Civilization széria, melynek legújabb tagja az alapjátékot is igénylő Civilization V: Brave New World kiegészítő. Mocsyt azóta több alkalommal is rajtakaptuk, amint magában motyog („Csak még egy kört!”), és kattintó mozdulatokat végez jobbkeze mutatóujjával.

Ezeken kívül még huszonhárom játékteszt lapul a 2013/07-es GameStar magazinban PC-s, konzolos, multiplatform és mobil címek vegyesen. A Neverwinter mellett a Deadpool és a Dark fejlesztőit is kérdésekkel zaklattuk... nem merték megtagadni a választ.

Teljes játék: 007 Quantum of Solace

Az eredeti tervünk egy kupon lett volna Martinihoz, ám utóbb belegondolva talán mégsem lett volna jó ötlet. Ezért a hagyományoknak megfelelően lemezt mellékeltünk a laphoz egy olyan teljes játékkal, aminek közvetett módon ugyan, de mégiscsak van némi köze az említett nedűhöz.

A mozifilmek történetének leghosszabb ideje futó sorozata már fél évszázada sulykol nézők millióiba egyfajta férfiideált. Az MI6 mindig elegáns, örökké sármos szuperkémje ugyanakkor játékhősnek is tökéletes, pláne, mióta a baltával faragott arcú, ám messze a legtökösebb James Bond-karaktert alaktó Daniel Craig süti el a híres Walter PPK-t. Az újragondolt – emberibb – Bond három filmjéből az első kettőt dolgozza fel júliusi teljes játékunk a 007 Quantum of Solace, tehát a címben foglalt alkotás mellett a Casino Royale egyes jeleneteit is újraélhetjük.

A Treyarch fejlesztette játék a Call of Duty 4: Modern Warfare motorját használja, tehát a gyengébb gépek tulajdonosainak sem kell attól tartaniuk, hogy nem futna megfelelő sebességgel. De ha már itt tartunk, ajánlom figyelmetekbe a 007 Quantum of Solace gépigény (https://www.gsplus.hu/james-bond-007-quantum-of-solace-201307-gamestar-teljes-jatek.html) mellett a játék főbb jellemzőit bemutató cikkünket.

Noha a játék elég terjedelmes, némi sakkozgatás után csak felfért rá még egy Mortal Kombat PC videoteszt, és ugyanilyen kezelésnek vetettük alá a Neverwintert, illetve a Deadpoolt is.

A 2013/07-es GameStar tartalma

Meet tha Team

Aréna

Hírek

Előzetes

Destiny

Beyond: Two Souls

Murdered: Soul Suspect

Titanfall

Ryse: Son of Rome

The Crew

Tom Clancy's The Division

Dying Light

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Wolfenstein: The New Order

Teszt

Neverwinter

Deadpool

Civilization V: Brave New World

Mortal Kombat

MotoGP 13

Dark

Journey

The Night of the Rabbit

Mars: War Logs

The Walking Dead: 400 Days

TrackMania 2: Valley

Ride to Hell: Retribution

Spartacus: Legends

Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

Magrunner: Dark Pulse

State of Decay

Wargame: AirLand Battle

Call of Duty: Black Ops 2 – Vengeance

Joe Danger

Joe Danger 2: The Movie

Warhammer Quest

XCOM: Enemy Unknown

Man of Steel

Men's Room Mayhem

Risk

Where's My Mickey

Játékvásárlási tanácsadó

Hardver

Hírek

Haswell és ami alatta van

Piactér

Vásárlási tanácsadó

Kult

Játékostípusok

Szabad(a)játék

Álom-világ 14. - Játék a játékon kívül

Visszapillantó

Másvilág

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)