Destiny 2 - kevesebb lett a játék azoknak, akik nem veszik meg a DLC-t

|

Aki kihagyja a Curse of Osirist, mostantól nem teljesíthet bizonyos feladatokat, amiket az alapjátékban még igen.

Minden nap új kedvezmények várnak az 576 Adventi Naptárban! Hirdetés

Aki gyakorlott Destinyző, az tudja, hogy csak akkor kap teljes élményt, ha az alapjáték után a kiegészítőket is megveszi. Most, hogy megjelent a Curse of Osiris, hátrányt szenvednek azok, akik úgy döntöttek, nincs rá szükségük, ez pedig nyilván nem emeli a játékipar kedvenc szereplői közé a Bungie-t és az Activisiont.

Hirdetés

Több probléma is felmerül, de az egyik legsúlyosabb, hogy a Prestige raid és a Prestige Nightfall szintkövetelménye 300-ról 330-ra nőtt, míg az alapjátékban csak 300-ig (modokkal 305-ig) tudnak a játékosok fejlődni. Meg lehet próbálni teljesíteni ezeket 330-nál alacsonyabb szinten, de aki így veselkedik nekik, ne számítson sok sikerre. Ezzel a Bungie elvette ezt a két opciót azoktól, akik nem vették meg az Osiris DLC-t, és ez különösen annak tükrében kellemetlen, hogy a Legend of Acrius exotic shotgunt és annak díszítését (avagy azt, ami a power fegyverek között helyet foglaló tárgyhoz tartozik) csak ezek teljesítésével lehet megszerezni.

Ezen felül ott a fegyver, amit csak a DLC-ben lehet megszerezni, és egyelőre olyan erős, hogy PvP-ben nehéz felvenni vele a harcot.

Továbbá a heti Nightfall strike olyan is lehet, ami csak a DLC-ben érhető el, így lesznek olyan hetek, amikor az alapjáték tulajdonosai kimaradnak a mókából. 

Az is előfordulhat, hogy hibáról van szó, és nem akarták valójában elzárni a tartalmakat, csak nem figyeltek eléggé. Várjuk a Bungie reakcióját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!