Hirdetés

Destiny 2 - kevesebb lett a játék azoknak, akik nem veszik meg a DLC-t

|

Aki kihagyja a Curse of Osirist, mostantól nem teljesíthet bizonyos feladatokat, amiket az alapjátékban még igen.

Hirdetés

Aki gyakorlott Destinyző, az tudja, hogy csak akkor kap teljes élményt, ha az alapjáték után a kiegészítőket is megveszi. Most, hogy megjelent a Curse of Osiris, hátrányt szenvednek azok, akik úgy döntöttek, nincs rá szükségük, ez pedig nyilván nem emeli a játékipar kedvenc szereplői közé a Bungie-t és az Activisiont.

Hirdetés

Több probléma is felmerül, de az egyik legsúlyosabb, hogy a Prestige raid és a Prestige Nightfall szintkövetelménye 300-ról 330-ra nőtt, míg az alapjátékban csak 300-ig (modokkal 305-ig) tudnak a játékosok fejlődni. Meg lehet próbálni teljesíteni ezeket 330-nál alacsonyabb szinten, de aki így veselkedik nekik, ne számítson sok sikerre. Ezzel a Bungie elvette ezt a két opciót azoktól, akik nem vették meg az Osiris DLC-t, és ez különösen annak tükrében kellemetlen, hogy a Legend of Acrius exotic shotgunt és annak díszítését (avagy azt, ami a power fegyverek között helyet foglaló tárgyhoz tartozik) csak ezek teljesítésével lehet megszerezni.

Ezen felül ott a fegyver, amit csak a DLC-ben lehet megszerezni, és egyelőre olyan erős, hogy PvP-ben nehéz felvenni vele a harcot.

Továbbá a heti Nightfall strike olyan is lehet, ami csak a DLC-ben érhető el, így lesznek olyan hetek, amikor az alapjáték tulajdonosai kimaradnak a mókából. 

Az is előfordulhat, hogy hibáról van szó, és nem akarták valójában elzárni a tartalmakat, csak nem figyeltek eléggé. Várjuk a Bungie reakcióját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)