Hirdetés

Destiny - Dinklage annyira rossz volt, hogy visszamenőleg is kiveszik a játékból

|

Mindenki imádott Tyrionja bizony nagyon mellényúlt a Destiny kis segédje, Ghost szerepében, ezért a stúdió most egy új színészt kért fel a szerepre. Nem is akárkit, egy igazi legendát!

Hirdetés

Hiába lett közönségkedvenc Peter Dinklage karaktere a Trónok Harcában (ami persze nagyban a színész fantasztikus játékának köszönhető), a Destiny-ben nem igazán alkotott maradandót. Azaz alkotott, de inkább csak nevetni tudtunk a mondatain, ami nem feltétlen az ő hibája, hiszen a szövegkönyv sem volt az igazi, de azért ebből is ki lehetett volna hozni egy kicsit többet.

A Bungie az utóbbi két DLC-ben már nem is tartott igényt a színész szolgálataira, Ghost azonban ismét fontos szerephez jut a The Taken King kiegészítőben, így új szinkront kellett találniuk hozzá. A Bungie kitett magáért, hiszen nem más, mint a játékipar egy legjobb szinkronhagja, a Nathan Drake-et is megszemélyesítő Nolan North csatlakozott a csapathoz.

 

North nemcsak mostantól lesz Ghost hangja, visszamenőleg is újraveszik az összes párbeszédet, így akik csak a The Taken King megjelenésekor kezdik el a játékot, már nem is hallhatják Dinklage hangját. A kiegészítő rendezője, Luke Smith azt is elárulta, hogy North egészen a 40. szintig kísér majd minket mindenhová.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)