Hirdetés

Destiny - egymillió tesztelőre van szükség

|

A Bungie csapata hatalmas játékon dolgozik, így ha igazán felkészültek akarnak lenni, akkor aztán mindenkit neki kell ereszteni a szervereknek.

Hirdetés

Nem számít, hogy mennyi elrettentő példa születik, a játékfejlesztők újra és újra felkészületlenül érkeznek az online játékaik kapunyitására. A Destiny fejlesztői ugyan már megkezdték a béta kulcsok kiküldését, a béta-teszteléssel kapcsolatos terveik arról árulkodnak, hogy ők most biztosra szeretnének menni.

Eric Osborne a Bungie-tól részletezte egy interjúban: "A mi szemszögünkből nehéz hibáztatni a GTA Online-t, amiért nagyjából 10 millió játékos nem tudott egyszerre becsatlakozni a játékba. Szükségünk van rá, hogy a játékosok kipróbálják a sztorit és a multiplayert, karaktereket hozzanak létre, mert ezek segítségével értjük meg ezeket a rendszereket. Látnunk kell, hogy milyen amikor nagyon sokan egyszerre ugranak neki a szervereknek és hogy hogyan használják a játékot. Minden nap dolgozunk a Destiny-n, viszont teljesen más amikor egy millió ember egyszerre megy neki a szervereknek, de mi tűzben fogjuk edzeni, és remélhetőleg ennek olyan termék lesz a végeredménye, amit már az első napon mindenki élvezhet."

Egyelőre a béta hozzáférést csak a játék előrendelői kapják meg, de aggodalomra semmi ok: mi is igyekszünk majd segíteni abban, hogy hozzájussatok a játékhoz, és mielőbb megpróbálunk kódokat szerezni.

A Destiny előreláthatólag 2014 első negyedévében jelenik meg jelenlegi, és következő generációs konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)