Hirdetés

Destiny - máris lenyomta a Watch Dogsot

|

Májusban a Watch Dogsnak sikerült beállítania egy világrekordot, de a Ubisoft csak mostanáig örülhetett a sikernek.

Hirdetés

Igazából még mindig örülhet: bárki, akinek terméke akár csak egy kis ideig is tartotta a „legnagyobb új IP megjelenés” rekordját, sikeresnek mondhatja játékát.

A május 29-én debütált Watch Dogs megjelenésekor olyannyira népszerű volt, hogy az Egyesült Királyságban és a Ubisoft történetében egyaránt a legjobban startoló IP lett. Aztán most, szeptember elején jött a Destiny, és elvette tőle az előbbi címet (lévén az Activision adta ki, a másikat nehéz lett volna elvennie). Pontos számokat egyelőre nem tudunk, de a játékosok 46 százaléka a PlayStation 4-es, 36 százaléka az Xbox One-os, a maradék pedig az előző generációs konzolokra készült változatok valamelyikét szerezte be (a Eurogamer szerint az Xbox 360-as változatot 14 százalék, a PS3-asat mindössze 3 százalék választotta). Hamarosan valószínűleg azt is megtudjuk, pontosan hány (millió) példányt vittek haza, egyelőre csak az a biztos, hogy a viszonteladók 500 millió dollár értékben vásároltak be belőle. A rekordhoz és a fenti számokhoz egyébként a géphez csomagolt játékok hozzájárultak, de a digitális eladások nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)