Hirdetés

Egy játékfejlesztő a Destiny-ben kérte meg a barátja kezét

|

Egy titokzatos új tárgy, és egy fura új emote segítségével megtörtént a legénykérés a Destiny virtuális városában.

Hirdetés

A Bungie lehetővé tette, hogy örök szerelmet vallhassunk párunknak a Destiny virtuális világában. Két játékfejlesztő épp az eljegyzésüket ünneplik, ami a játékban kezdődött.

A két főszereplőnk Adriel "MsMinotaur" Wallick és Rami Ismail, akik napjaik nagy részét játékok körül töltik. Nem volt hát kérdés, hogy az eljegyzés milyen formában történik majd meg. Leszámítva azt a részt, hogy amúgy DDoS-olták a játékot, és majdnem elmaradt a buli.

Szerencsére amint Ismail bejutott párja már a postaládájába csempészett egy levelet, ami egy rejtélyes üzenetet tartalmazott.

Persze nem lenne teljesen hivatalos a dolog egy rendes gyűrű nélkül. Szerencsére az is akadt a játékban.

A Bungie szerette volna, ha tényleg hivatalos lesz az egész, úgyhogy egy különleges emote is bekerült, aminek köszönhetően a hölgy térdre ereszkedhetett a legénykéréshez.

Egyébként úgy tűnik, hogy a Bungie speciálisan nekik csinálta a különleges tárgyakat, így valószínűleg nem fogod megtalálni a szükséges kellékeket futrinkavese gyűjtésével.

Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)