Hirdetés

Origin, Destiny - DDoS támadás érte a szervereket

|

Több játék szerverei is megbénultak a hétvégén, köszönhetően néhány mókás kedvű "hackernek", akik ismét megpróbálták tönkretenni mások szórakozását.

Hirdetés

A Lizard Squad nevű formáció neve onnan lehet ismerős, hogy néhány hónappal ezelőtt már térdre kényszerítették a Destiny és Call of Duty szervereket, de a PlayStation Networkkel és a Twitch-csel is összeakasztották már a bajszukat. A hétvégén megint rákapcsoltak, így játékosok ezreinek okoztak kellemetlen perceket.

Előbb a 2K Sports és a GTA V szerverekre ugrottak rá (állítólag, ez utóbbi nem bizonyított), majd a Destiny alatt vágták a fát, így a játékosokat folyamatosan ledobálták a szerverek, órákon keresztül gyakorlatilag lehetetlen volt csatlakozni. A csapat persze gyakorlatilag minden ilyen esetért felelősséget vállal, így koránt sem biztos, hogy valóban ők voltak, de elég erősen bizonygatják a dolgot.

Ezt követően az EA egyébként is gyenge szervereire másztak rá, az Origin pedig természetesen összeomlott a terhelés alatt. A Dragon Age: Inquisition megjelenését követően egyébként sem lehetett vásárolni, így az EA supportja eléggé le volt terhelve, tegnap pedig további 2000 játékos jelezte, hogy problémája van a szerverekkel.

Ti találkoztatok a hétvégén szerverproblémákkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)