Hirdetés

Destiny - így fut PlayStation Vitán (videó)

|

Hihetetlen, de holnap jön a Destiny, ami PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 és Xbox One mellett PlayStation Vitán is játszható lesz. Egy videón nézhetitek meg, hogyan működik.

Hirdetés

Mivel messze innen, Új-Zéland tájékán hamarabb lesz szeptember kilencedike mint nálunk, a Destiny szerverei hamarosan, itthoni idő szerint délután 2 körül felélednek. Nálunk hivatalosan csak holnaptól lesz kapható a játék, de akinek valahogyan (legálisan) sikerült már ma beszereznie egy példányt, büntetés nélkül csatlakozhat a szerverekre.

Aki viszont vár, az készüljön fel, nem kizárt, hogy ma sok Destiny anyag lesz. Ez persze nem rajtunk, hanem a kiadón múlik, meglátjuk, mennyire termékenyek így, az utolsó/első napon. A Destinyt minden platformon élvezetes lesz játszani, még ha a Microsoft nem is reklámozhatja, de aki PlayStation 4-re veszi meg a játékot, az a Remote Play funkcióval PlayStation Vitán is játszhat vele. Mint azt most megtudtuk, júliusban a Destiny bétája volt az a játék, amit a legtöbben játszottak Remote Play-jel, és ezzel minden idők legtöbbet „remote play-elt” PS4-es játékává vált. 

Ti milyen platformon fogtok vele játszani? Vagy megvárjátok a PC-s változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)