Hirdetés

Destiny - ma indul a hétvégi PvP parádé

|

A Bungie elárulta a részleteket az ezen a hétvégén tartott Crucible PvP playlistről. Járműves harcok várják a Guardianeket.

Hirdetés

A Destiny világa hatalmas, és rengeteg felfedezni valót rejt. Emellett az sem rossz, hogy néha szétlőhetjük a Guardian kollégák arcát, és ezt elősegítendő a Bungie a hétvégén új eseményt indít, ahol a járműves harc lesz a főszerepben.

A mostani Crucible playlist térképein sokat fogunk vezetni, és a volán mögül pusztítani, de akinek esetleg ez a fajta játékstílus nem jön be, az előveheti a nehézfegyvereit is, mert a hétvégi eseményen sokkal gyakrabban érkeznek majd a heavy ammo szállítmányok is. A PvE kalandoroknak sem kell sokat várniuk, szeptember 23-án elkezdődik ugyanis a Queen’s Wrath event melynek keretein belül ritka tárgyakhoz juthattok majd vérdíjak (Bounty) teljesítésével.

A Bungie a jövőben rengeteg hasonló élő eseménnyel igyekszik még több tennivalót csempészni a Destinybe, sőt a PvP-be maguk a fejlesztők is minden héten beszállnak majd egy kicsit.

Ti elégedettek vagytok azzal, amit a Destiny nyújtani tud vagy hiányzik valami? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)