Hirdetés

Destiny - a Bungie segít csapatot találni

|

A Destiny fejlesztői szeretnének segíteni neked, hogy unalmas óráidat egy neked megfelelő csapattal tölthesd.

Hirdetés

A Destiny egy remek kis multi móka, de mint a legtöbb online játék, ez is haverokkal az igazi. A magamfajta magányos farkasoknak egyébként is nehéz a sorsuk, mivel rengeteg endgame tartalom nem is támogatja a meccskeresőt.

A Bungie többször is nyilatkozta már, hogy szándékosan tervezték így a programot. Azt szeretnék, ha az emberek megkeresnék egymást, ami egy remek gondolat, viszont a játékosok ezt már a megjelenés másnapján nem így érezték. Jelenleg is rengeteg weboldal van, melyek a meccskereső helyettesítésként szolgálnak.

A fejlesztők szeretnék kezükbe venni a dolgot, és éppen azon dolgoznak, hogy a Destiny mobil alkalmazását egy csapatkeresővel bővítsék. Lesz majd lehetőség szűrni tevékenység, régió, platform szerint is.

Az új okosságról a hivatalos oldalon olvashattok részleteket. Ti fogjátok használni ezt a szolgáltatást, vagy esetleg már van egy bevált keresőoldalatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)