Hirdetés

Destiny - végre az Xbox One-osok is megkaptak mindent, ami PS4-en járt

|

Egy új strike, két új PvP pálya, két quest és pár fegyver miatt érdemes visszanéznie az első Destinybe annak, aki Xbox One-on játszott vele.

Hirdetés

Sajnos a második rész esetében is folytatódik az Activision és a Sony együttműködése, aminek az az eredménye, hogy a PC-sek és Xbox One-osok legalább jövő tavaszig kimaradnak a Lake of Shadows strike-ból (ami egyébként szerintem a leggyengébb a játékban), a sebzéstípusát váltani képes Borealis exotic sniperből, pár felszerelésből, illetve a Retribution nevű Crucible pályából. Nem nagy veszteség, de nekem PS4-es játékosként például nem okoz különösebb élvezetet, hogy olyanom van, ami másnak nem lehet.

Hirdetés

2015 szeptemberében jelent meg a Destiny első igazán nagy kiegészítője, a The Taken King, ekkor kapta meg az xboxos tábor az alapjáték PS-exkluzív tartalmait. Egy évvel később, a Rise of Iron érkezésekor azonban a The Taken King-es extrák feloldását elhalasztották, így azok a második kiegészítő exkluzív tartalmaival együtt ma, egy hónappal a Destiny 2 megjelenése után váltak elérhetővé. Aki még visszanéz az első játékba, az megszerezheti a Jade Rabbit és a Zen Meteor exotic fegyvereket, játszhat a Sector 618 vagy Icarus pályák valamelyikén, kipróbálhatja az Echo Chamber strike-ot, végigjátszhatja a Fight Fire with Fire és a Show of Strength küldetéseket, illetve szerezhet pár új felszerelést, vagy bevásárolhat Tess Everisnél shaderekből és ornamentekből. Ha a Destiny 2-ben már nem tudtok mit csinálni, ússzatok rá ezekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)