Hirdetés

Destiny - járjuk körbe egy kicsit a Rise of Iron pletykát

|

Pár napja felmerült, hogy esetleg a Rise of Iron lehet a Destiny következő kiegészítője, most pedig egy videó is alaposan megvizsgálja ezt a lehetőséget.

Hirdetés

Néhány napja írtunk róla, hogy a Destiny következő kiegészítője jó eséllyel a Rise of Iron címet fogja kapni. Erre hivatalos megerősítés azóta sem érkezett, de a rajongók természetesen alaposan megvizsgálták, hogy mennyi alapja van az elméletnek.

Az eddig kiszivárgott információk alapján annyit lehet tudni, hogy az év második felében megjelenő kiegészítő egy új raidet fog majd tartalmazni. Most egy videó is megjelent, melyben Arekkz alaposan megvizsgálja, hogy milyen további nyomokat tartalmaz a megjelent poszter. A videóból többek között kiderül, hogy a történetben szóba kerül az Iron Lords és az Iron Wolves, így valószínű, hogy a kiegészítő címe is erre utal. Fent ti is meg tudjátok nézni az említett videót. 

Persze ez mind csak találgatás, amíg a Bungie meg nem erősíti a dolgot, viszont a hamarosan kezdőd E3-on valószínűleg minden kérdésünkre választ kapunk. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)