Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - nézd meg az első küldetést

|

Természetesen csak akkor ajánlott a videó megtekintése, ha nem zavar, hogy a Destiny meglehetősen vékonyka sztorijából egy egész küldetést lőnek most le. A Rise of Iron DLC King of the Mountain küldetése követhető végig videón.

Hirdetés

Az Arekkz Gaming YouTube csatorna már azon szerencsések közé tartozik, akik nyüstölik a Rise of Iron DLC-t, ami miatt most az egész (meglehetősen Destiny-függő) GameStar szerkesztőség most duzzog a sarokban. Mi még csak a Destiny frissítést telepítgetjük, de már reszket az ujjunk a ravaszon, és szeretnénk visszatérni.

Sajnos egyelőre még mi is kénytelenek vagyunk beérni a fenti videóval, de elsőre nagyon látványosnak és hangulatosnak tűnik a King of the Mountain küldetés (ami az első sztori-misszió lesz) a maga poszt-apokaliptikus síparadicsomra hajazó világával.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)