Hirdetés

Destiny - a Rise of Iron lesz az új kiegészítő?

|

Még idén kapni fogunk egy komolyabb Destiny tartalmi csomagot, amit a jelek szerint Rise of Ironnak hívnak majd. Legalábbis a kiszivárgott poszter ezt sejteti.

Hirdetés

A Destiny negyedik kiegészítője valamikor az idei év második felében érkezik majd (egy teória szerint szeptemberben), és a jelek szerint Rise of Iron lesz a címe. A Redditre posztolt poszter legalábbis elég meggyőző.

Ugyan a név és a kép nem sokat mesél a DLC tartalmáról, de a fórumokon a sztori szakértői azt állítják, hogy Lord Saladint, a Iron Banner mesterért látjuk a poszteren. A Kotaku jelentése szerint a kép valódi és, hogy a kiegészítő egy új raidet is tartalmazni fog majd.

Remélhetőleg hallunk majd a kiegészítőről az idei E3 alatt, bár már a Destiny 2-re is kíváncsiak lennénk.

Az Activision és a Bungie az év elején jelentették be, hogy készülnek még egy új kiegészítővel 2016-ra. A Destiny teljes értékű folytatásával kapcsolatban 2017-et csicseregnek a madarak, meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)