Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - a launch trailer bizony odaver

|

Befutott az egy hét múlva rajtoló Destiny: Rise of Iron utolsó előzetese, ami pontosan olyan ütős lett, mint amilyennek vártuk.

Hirdetés

Szeptember 20-án jelenik meg világszerte a Destiny legújabb (és jó eséllyel utolsó) DLC-je, amely a Rise of Iron nevet kapta. Kicsit félek is, hogy a szerkesztőség fele egy hét múlva a karjába szúrja az infúziót, és addig darálja majd az új raidet, amíg hibátlanul nem sikerül teljesíteni (van akinek az ugrálós részek nem mennek annyira).

A most bemutatott előzetes lesz az utolsó hangulatkeltő a megjelenésig, amikor is végre elindulhatunk a Plaguelandsre, hogy Lord Saladin parancsára leszámoljunk a gonosz erőkkel. A kiegészítő megint a feje tetejére állítja majd a játékot, rengeteg új fegyver, páncél és egyéb újdonság kerül be, aminek köszönhetően megint beletehetünk pár száz órát a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)