Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - mutatjuk, mikor indul a raidelés

|

A Destiny: Rise of Iron megjelenése után pár napot még várni kell a kiegészítő raidjének megjelenéséig, de ennek a pontos időpontját is leleplezte a Bungie és az Activision.

Hirdetés

Ma megjelent a Destiny: Rise of Iron, a Bungie játékához pedig annyian tértek vissza, hogy az már a szervereknek is gondokat okozott. A kiegészítő rajtja viszont szokás szerint fokozatos és a nagyobb kihívást jelentő raid csak egy kicsit később érkezik.

A Destiny: Rise of Iron készítői arra törekedtek a legújabb hatfős kihívás a játékmenetben is megjelenítse a sztori azon elemét, hogy két gonosz, a Fallen frakció és a SIVA technológia brutális következményekkel ütközik. Úgyhogy a Wrath of the Machine névre hallgató raidben is lesznek majd konkrét dolgok, amik nagy zajjal egymásnak ütköznek majd. Minderre pedig péntekig, tehát szeptember 23-áig kell várnunk, ugyanis aznap, magyar idő szerint este hét óráig kell várnunk, ekkor nyílik meg ugyanis a raid.

Mit gondoltok, addigra meglesz a szükséges felszerelésetek a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)