Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - durván megteltek a szerverek

|

Körülbelül három órája játszható a Destiny Rise of Iron kiegészítője, de az első két órában irreálisan sokat kellett várni arra, hogy bejuthassunk.

Hirdetés

Ma délelőtt 11-kor átkapcsolták a kapcsolót, a Destiny szerverein már a Rise of Iron fut. A legtöbb játékos sikeresen bejutott és nekiláthatott az új kalandoknak, de sokan nem tudnak csatlakozni.

Mikor először megpróbáltam belépni, egy rövid frissítés után a játék azt írta, én vagyok a 215054. várakozó. Pár perccel később már eljutottam 83005-ig, aztán a számláló lement szép fokozatosan, és most már gond nélkül működik minden. Sokan viszont a Tapir kódnevű problémával találkoznak, a Bungie már vizsgálja, mi okozza. Néhányan arról írtak, hogy miután a számláló elérte a nullát, visszakerültek a sor végére.

Meglepő, hogy ez történik, a DLC-k és a The Taken King megjelenésekor sem volt hasonló gond. Lehet, hogy sok PlayStation 3-as és Xbox 360-as játékos jött át PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és ez is hozzájárul a fennakadásokhoz, de akkor is nehéz elhinni, hogy velük együtt már megbénulnak a szerverek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)