Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - ebben a páncélban feszíthetnek majd a legjobbak

|

A Bungie egy menő teaser-képpel készíti fel a rajongókat a Destiny: Rise of Iron megjelenésére, amin az egyik új páncélszettet mutatták be.

Hirdetés

Ahogy minden tisztességes MMO-kiegészítő (tudom, a Destiny nem igazi MMO, de értitek, mire gondolok) a Destiny: Rise of Iron is új tárgyak tömkelegét hozza majd, hogy megfelelő motivációként lógassa be őket a játékosok elé a Bungie. Ezek közül most meg is mutatott egy elég jól kinéző dizájnt a stúdió.

Ezúttal nem az új történethez és a PvE tartalmakhoz kapcsolódó cuccokat láthatjuk, hanem azt, miért is érdemes küzdeni a Trials of Osiris során. Akik elég jól teljesítenek ebben a PvP-módban, az alábbi páncélt szerezhetik meg - már ha a Hunter karakterosztállyal játszanak. Talán ez a kis figyelmesség kárpótolja majd azokat, akik ezt a classt részesítik előnyben, ugyanis a Bungie nemrég nerfelte a Huntereket, egy látványos grafikonon is ábrázolt probléma miatt.

Nektek hogy tetszik a Destiny új páncélszettje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)