Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - hivatalosan is bemutatkozott a kiegészítő

|

Több szivárgás után már túl sok meglepetéssel nem tudott szolgálni a Bungie, de legalább már minden hivatalos.

Hirdetés

Ma a Bungie hivatalos Twitch csatornáján bemutatkozott a Destiny következő kiegészítője a Destiny: Rise of Iron. A csomag pontosan szeptember 20-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az előző generációs konzolok ebből most kimaradnak.

A kiegészítőben felbukkannak új területek (The Plaguelands és Felwinter Peak), de az alapjáték legelső helyszíne, a The Wall is alaposan átalakul. 6 fős Raid és egy új 3 fős Strike várja a vállalkozó kedvű Guardianokat, továbbá a Destiny PvP részlege is bővül új Crucible térképekkel és játékmóddal. A történetről eddig még csak igen keveset tudunk, de az biztos, hogy CG és in-game átvezetők is színesítik majd a sztorit. Természetesen növekszik a maximálisan elérhető Light szint, illetve új ellenfelek is feltűnnek, a mutálódott Fallenek képében.

Minden játékosnak lehetősége lesz megszerezni a Gjallarhorn fegyvert, amit egy küldetés során elhullott hősök felszereléséből kell újjáépíteni, sőt az előrendelők egy fekete/ezüst verzióját kapják meg a nagyra nőtt flintának.

Igaz, hogy a Rise of Iron nem lesz elérhető Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, de a Bungie ingyenes lehetőséget kínál a korábbi konzolokon használt karaktereink átköltöztetésére. A kiegészítő előreláthatólag 30 dollárba fog kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)