Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - nézd meg, milyen lesz Wrath of the Machine raid

|

Holnap megérkezik a Rise of Iron hiányzó szelete, a raid, amivel még hónapokig elüthetjük az időt.

Hirdetés

A kedden megjelent kiegészítő sztoriját és strike-ját valószínűleg már mindenki végigjátszotta, valamint kipróbálta az új Crucible módot és az Archon's Forge-ot. Mi igen, és elmondtuk, hogy érzünk ezek után.

Az igazi csemege viszont most is a raid lesz, amiből a legjobb cuccokat fogjuk tudni kiszedni. A Wrath of the Machine holnap válik elérhetővé, akkor indulhatunk el a Plaguelandsre, hogy a Föld mélye felé haladva eljussunk a Falleneket megszállt fertőzés forrásáig, és egyszer és mindenkorra kiiktassuk. Aztán újra, és újra, és újra, és aztán eggyel nehezebb fokozaton megint. Ahogy a fenti videóban látható, lesz benne ugrándozás is, amit sokan nem szeretnek, de ez van, annyira a Destiny része ez is, mint a lövöldözés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)