Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - csak két óra kellett a raid teljesítéséhez

|

A Destiny: Rise of Iron raidjét több hardcore csapat nagyon hamar lenyomta, a leggyorsabbaknak alig több mint két órára volt szüksége, hogy a Wrath of the Machine végére érjenek.

Hirdetés

Az egyre jobb rekordok alapján sokan úgy gondolják, a Destiny raidjei egyre könnyebbek lettek a kiegészítők megjelenésével, de nagy valószínűséggel a legjobb csapatok is egyre több és több időt ölnek a játékba, hogy ők lehessenek a leggyorsabbak. A Rise of Iron megjelenése után sem volt más a helyzet.

A magyar idő szerint tegnap este élesedett Wrath of the Machine legyűréséhez nagyjából két óra kellett, legalábbis a Bungie Twitter-fiókján a raid indulásának bejelentése után két óra nyolc perccel jelent meg az üzenet, amiben a kihívást először teljesítő csapatnak gratuláltak. A Destiny: Rise of Iron raidjének megjelenése után is szoros volt a verseny az elsőségért, a második és a harmadik csapat csupán 16 és 34 perccel maradt le. Ehhez a kiegészítő rajtja utáni napokban jelentősen meg kellett erősítenie a karaktereit a rekordra hajtó játékosoknak, ugyanis míg a raid első szekciójához 360-as light szintet ajánl a Bungie, az utolsó szakasz nehézségét már 370-es szinthez igazították - a korábbi szintkorlát pedig 340 volt.

Nektek hogy tetszik eddig a Wrath of the Machine?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)