Hirdetés

Destiny: Rise of Iron - hamarosan újabb kihívás érkezik

|

Akik már néhányszor végigvitték a Destiny: Rise of Iron raidjét, azok hamarosan egy nehezebb változattal is megpróbálkozhatnak, amiért persze még jobb cuccokat kapnak majd.

Hirdetés

Két hete nyitotta meg a játékosok előtt a Bungie a Destiny: Rise of Iron raidjét, aminek a teljesítéséhez nem kellett sok idő a leggyorsabb csapatnak. Azóta persze a kevésbé hardcore játékosoknak is volt már alkalma többször legyűrni a Wrath of the Machine-t, így a készítők már be is jelentették a következő kihívást.

Aksist és szövetségeseit hamarosan megint móresre taníthatjuk, ezúttal erősebb formájukban, ugyanis a PvE-játékosok számára a következő fontos állomás a raid Heroic módjának teljesítése lehet. Ebben tovább fejleszthetjük Destiny-karakterünket, az új tárgyak segítségével akár 400-asra is felhúzhatjuk a Light-szintünket. Mindez kicsit kevesebb mint egy hónappal a raid megjelenése után, október 18-án kerül be a játékba, de később is érdemes lesz visszatérni a bekerülő boss-kihívások miatt, amik még jobb lootot biztosítanak a raid végén.

Ti hogy élvezitek a Rise of Iront most, hogy eltelt néhány hét a megjelenés óta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)