Hirdetés

Miért lehet Destiny valutát venni a Steamen?

|

Ez most vagy valami rossz tréfa, vagy csak elírás, de az biztos, hogy ha az első Destinyhez akarsz silvert vásárolni, megteheted már PC-n is.

Hirdetés

Sok PC-s álma vált valóra, amikor bejelentették, hogy a Destiny 2 PC-re is meg fog jelenni. Bár az előző részből kimaradtak, remélhetőleg kárpótolva érzik majd magukat az új játéknak köszönhetően. Addig is ha mindenképpen közelebb akarnak kerülni az eredeti Destinyhez, erre is lehetőségük van, hiszen Steamen megvásárolhatják a játék pénznemét valami érhetetlen oknál fogva.

Sasszemű felhasználók vették észre, hogy a SteamDB rendszerében Destiny 1-hez tartozó elemek találhatóak. Bár ez is elég érdekes, de amikor kiderült, hogy Destiny silvert lehet vásárolni Steamen, mindenki a fejét kezdte vakarni. 

A képeken látható, hogy 0,01 fontba kerül 1 silver, de ha 2000 pontot vásárolunk 20,01 fontért, ajándékba kapunk további 300 darabot.

A silverből tárgyakat vásárolhatunk, amivel kicsinosíthatjuk vagy egyedibbé tehetjük karakterünket. A Steamen látható csomag amúgy kevésbé éri meg, hiszen ott 20 fontért 2300 silvert kapunk, konzolon pedig 20 dollárért kapjuk meg ugyanezt a mennyiséget. Ettől függetlenül a kérdés ugyanúgy megmarad: hol lehet elkölteni PC-n az ezüstöket? Az Activison a cikk megírásának pillanatáig nem reagált a történtekre, így csak találgatni lehet mi áll a háttérben.

Szerintetek ez csak egy szimpla elírás vagy olyan dolgok kerültek ki, aminek nem kellett volna még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)