Hirdetés

Destiny - seprűn is lovagolhatsz a halloweeni esemény alatt

|

Ma kezdődött a Destiny éves Festival of the Lost eseménye, ami többek között egy elég mókás tematikus Sparrow járművet is hozott a játékba.

Hirdetés

Korábban elég sok minden kiderült a Destiny éves halloweeni eseménye, a Festival of the Lost tartalmáról, de a ma élesedett frissítés azért így is tartogatott meglepetéseket. Például egy mókás Sparrow-külsőt, ami sajnos nem marad meg a fesztivál után.

A Tower hangárrészében találták meg a Destiny játékosai az elhagyott seprűt, ami valójában egy jármű és nem kötődik semmilyen dobozhoz vagy küldetéshez, egyszerűen felveheti bárki. A The Lost Broom egyébként egy, a közösségi térben sepregető robothoz tartozott, aki most üres kézzel ismételgeti a takarítás mozdulatait. Viszont sajnos akármilyen jó egyébként a jármű, ami a tulajdonságait illeti, mindenképpen elveszítjük a Destiny halloweeni bulijának végén, ami november 8-án esedékes.

Nektek hogy tetszik az idei Festival of the Lost?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)