Hirdetés

Destiny - szegény koleszost még az ág is húzza

|

A Destiny "centipede error"-ja több kollégista életét is megnehezíti. Nyugi, semmi köze a filmhez, bár azt is hiba volt megnézni.

Hirdetés

A Destiny már két napja pörög és a játékban töltött több mint 24 órám alatt - hatalmas meglepetésemre - nem találkoztam különösebb szerverproblémákkal. Összesen egyszer dobott ki egy PvP meccsből, mert megszakadt a kapcsolat, de egy ilyen méretű MMO indulásánál ez talán a legkevesebb.

Viszont úgy látszik, hogy nem árt a megfelelő gyorsaságú internetkapcsolat, ugyanis a Destiny előszeretettel terpeszkedik a sávszélességünkön. Az utóbbi napokban több kollégista is jelentette, hogy náluk játszhatatlan a Destiny, mert ezek az intézmények elég szűkmarkúan mérik az adatot.

A Bungie természetesen tud a problémáról és azt javasolja mindenkinek, hogy látogasson el a hivatalos oldalra és ellenőrizze, hogy jól van-e beállítva a hálózat. Egyébként ezt a threadet is érdemes követni. Egyelőre nem szolgáltak egyéb információval a problémát illetően, de amint előállnak valamilyen tippel vagy trükkel, azonnal frissítjük a cikket.

Ti tapasztaltatok valamilyen problémát? Hamarosan érkezik a Destiny tesztünk első része, de addig is meséljetek ti. Hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)