Hirdetés

Destiny - pihennek a szerverek

|

Aki Destinyzéssel akarta tölteni a délutánt, azt sajnos el kell keserítsük: a szervereken karbantartást végeznek.

Hirdetés

Április 12-én, azaz jövő hét kedden érkezik a Destiny nagy frissítése (egy napon a The Division nagy frissítésével, valószínűleg tök véletlenül), de a készülődést nem lehet elég korán elkezdeni.

A Bungie ezért ma nagyjából legfeljebb négy órán át karbantartja a szervereket. A karbantartás délután 6-kor kezdődik, viszont 5-től már senki nem fog tudni bejelentkezni, 6-kor pedig mindenkit, aki még játszik, kitessékelnek. Azt ígérik, legkésőbb 10-ig végeznek, ami azt jelenti, hogy lehet, már előbb visszatérhetünk játszani, de csúszásra is érdemes számítani. Valószínűleg a Bungie.net és a társalkalmazás is elérhetetlen lesz.

A Destiny fejlesztőcsapatából egyébként épp a napokban lépett ki a vezető történetíró.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)