Hirdetés

Destiny - itt a béta legjobbjának videója, nehéz elhinni, hogy nem egérrel játszik

|

A Destiny bétájának legjobbja egy rövid montázsban gyűjtötte össze a játékban töltött több mint 80 óra legjobb pillanatait. 10000 frag 10 nap alatt.

Hirdetés

A Destiny bétája július 17-27 közt zajlott, ahol a játékosok nem csak a küldetéseket és a kooperatív Strike-okat, hanem a PvP-t is kipróbálhatták. A Bungie egy ranglistát is létrehozott a legjobbaknak, ahol elég szoros volt az élmezőny.

A versenyt végül LikeButta nyerte, aki elképesztő teljesítménnyel szerezte meg a dobogó legfelső fokát. Összesen 434 meccset játszott, amiből 348-at meg is nyert. Közel 10500 fraget szedett össze, körönként átlagosan 25-tel növelve az összeget, de volt olyan meccs, ahol 53 embert lőtt le, sőt, egy 33 frages killing spree is összejött neki.

A PS4-es mezőnyből magasan kitűnik, egyedül az Xboxosok tudták megszorongatni. A célzási technikája olyannyira lenyűgöző, hogy sokan már azt kezdték el találgatni, hogy nem is kontrollerrel, hanem egérrel játszik, de a fiatalember mindenkit megnyugtatott, hogy egy teljesen standard Dualshock 4-et használt, ahol az érzékenységet is csak egy picivel növelte meg az alapbeállításhoz képest.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)