Hirdetés

Destiny - nincs könnyű dolga a tesztíróknak

|

A Bungie ügyvezetője szerint a nem hagyományos játékmenet miatt a Destinyből és a hozzá hasonló játékokból nem könnyű tesztet írni. Ebben most egyet kell értetnünk.

Hirdetés

Már csak kevesebb mint két hét van a Destiny első kiegészítőjének, a The Dark Below-nak megjelenéséig,így mi is egyre izgatottabbak vagyunk, hogy nekivághassunk az új kalandoknak. A karácsonyi PS4 leárazások valószínűleg tovább növelik majd a játékosok egyébként is népes táborát, de ha újabb DDoS támadások nem lesznek, a szerverek bírni fogják a strapát.

Bár a Destiny nem hibátlan, - ez egyébként a kritikusok értékelésein is meglátszott - továbbra is rengetegen játszanak a Bungie MMO-jával. A fórumokon persze balhéznak a különböző hiányosságok vagy problémák miatt, de kár lenne vitatni, hogy amit a Destiny tud, azt szinte hibátlanul tudja. Pete Parsons, a Bungie ügyvezetője egy interjúban a tesztekről és a játék fogadtatásáról beszélt, szerinte egyáltalán nem volt könnyű dolga a kritikusoknak.

Parsons elmondta, hogy szerinte azért igazán nehéz jól tesztelni az ilyen játékokat, mert szembemennek szinte mindennel, amit egy sima egyjátékos kampánnyal rendelkező címtől elvárunk. Van ugyan néhány küldetés, de a játék magját a PvP és a többi játékossal zajló interakció adja, azok a cselekvések, amelyekbe belebonyolódhatunk, ez pedig mindenkinél máshogy csapódik le.

Természetesen mi is írtunk Destiny tesztet, a The Dark Below megjelenésekor pedig újra virtuális papírra vetjük majd az érzéseinket nemcsak a kiegészítővel, hanem az alapjáték megjelenése óta eltelt 3 hónappal kapcsolatban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)