Hirdetés

Destiny: The Taken King - jön a limitált kiadású PS4

|

Az Activision nem aprózza el a Destiny: The Taken King promócióját, bejelentették ugyanis, hogy a játék mellé egy egyedi konzolt is beszerezhetünk.

Hirdetés

A Destiny első nagy kiegészítője, a The Taken King az elmúlt időszakban elég sokszor szóba került már, azonban általában nem az elképesztő mennyiségű tartalom vagy a remek ár/érték arány, hanem a kiadó fondorlatos trükkjei miatt. 

Ha valaki úgy érzi, hogy a kiegészítővel együtt át is költözne PlayStation 4-re, az most egy akció keretében is megteheti ezt, a Destiny: The Taken King mellé ugyanis egy limitáld kiadású PlayStation 4 is érkezik, és szó mi szó, egész mutatósra is sikerült.

A bundle természetesen tartalmazza majd a kiegészítő lemezes változatát, méghozzá digitális gyűjtői kiadásban, amelyhez olyan virtuális extrák járnak, mint az új páncél színek, extra fegyverek, vagy a kasztonkénti egyedi emote-ok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)