Hirdetés

Destiny - na, akkor mégis miért váltják le Dinklage-et?

|

A Bungie lecseréli a Ghost hangját, és az univerzális játékszinkron megtestesítője, Nolan North lép a helyébe. Már az is kiderült, hogy miért.

Hirdetés

Egy kicsit mindnyájunk kedvence lett Peter Dinklage mióta csodálatosan alakítja Tyrion szerepét a Trónok Harca sorozatban. Ezért is örültünk annyira, amikor megtudtuk, hogy ő lesz Ghost hangja a Destinyben. Aztán hallottuk, hogy hogyan sikerült.

Az hagyján, hogy mi nem voltunk elájulva a teljesítményétől, de még a Bungie is bevallotta, hogy nem hozta azt a maradandó élményt, amit kellett volna. Ettől függetlenül nem ezért váltják le emberünket, hanem mert egyszerűen nehéz vele dolgozni a rengeteg munkája miatt.

Mark Noseworthy, a játék producere bevallotta, hogy azért váltanak Nolanre, mert "ez az ő terepe". "Fel tudod csak úgy hívni, és azt mondani neki, hogy 'héj, van egy belsős tesztelésünk jövő héten, és király lenne, ha pár Ghost dialógussal besegítenél', és rá is ér." Így lett a szegény lebegő haverunk az áldozata Dinklage szoros beosztásának.

Nolan a Destiny: The Taken King megjelenése után veszi át a stafétát, ami egészen pontosan szeptember 15-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)